Lasten ja nuorten liikuntaneuvonta Sipoossa - Motionsrådgivning för barn och unga i Sibbo

Liikuntaneuvontapalvelu on maksuton ja suunnattu 7–18-vuotiaille lapsille ja nuorille.
Motionsrådgivningen är avgiftsfri och avsedd för barn och unga i ålder 7–18 år.

Lasten ja nuorten liikuntaneuvonta

Mitä liikuntaneuvonta on?

Liikuntaneuvonta on prosessi, jonka tavoitteena on terveyden ja hyvinvoinnin kannalta liian vähän liikkuvien ihmisten saaminen aktiivisen arjen ja liikunnan pariin. Asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan tapaamisia voi olla yksi tai se voi olla vuoden kestävä prosessi.

Sinulle laaditaan henkilökohtainen liikunta- ja aktivointisuunnitelma, jota lähdet toteuttamaan sinulle sopivalla tavalla. Tapaamisissa keskustellaan tarpeen mukaan myös ravitsemuksesta, levosta ja palautumisesta. Liikuntaneuvoja toimii tsempparina matkasi varrella.

Miten liikuntaneuvontaan pääsee?

Mukaan on mahdollisuus tulla kouluterveydenhoitajan tai muun ammattilaisen lähetteellä. Ajan voi varata myös itse. Lapsi tai nuori voi osallistua tapaamisiin joko yksin tai yhdessä aikuisen kanssa. Huoltajan osallisuus on tärkeässä roolissa mahdollisuuksien mukaan. Tapaamispaikka sovitaan ajanvarauksen yhteydessä.

Ota yhteyttä maksuttomaan lasten ja nuorten liikuntaneuvontaan. Liikunnanohjaaja Kati Silvast puh. 0406190578,  [email protected]

Kati Silvast on maanantaina 23.9. Nikkilän sydämessä tapaamassa nuoria klo 9.00–12.00 välisenä aikana.

https://www.sipoo.fi/vapaa-aika-ja-nuoret/toimintaa-lapsille-ja-nuorille/


Motionsrådgivning för barn och unga

Vad är motionsrådgivning?

Motionsrådgivning är en process där målet är att stöda personer som inte rör på sig tillräckligt till en fysiskt aktivare vardag. Enligt kundens önskemål och behov kan det vara en träff, eller en långvarigare process som pågår ett år.

Du får en personlig motions och aktivitetsplan som du sedan följer på ett sätt som passar dig. Vid träffen diskuteras vid behov kost, sömn och vila. Motionsrådgivaren fungerar som pepp under resan.

Hur bokar jag en tid med motionsrådgivaren?

Det finns möjlighet att delta med remiss från skolhälsovårdaren eller annan yrkesperson. Du kan också själv boka tid. Barn eller ungdom kan delta i träffen ensamma eller tillsammans med en vuxen. Vårdnadshavarens medverkan spelar en viktig roll i den mån det är möjligt. Mötesplatsen kommer man överens om i samband med tidsbokningen.

Ta kontakt med den avgiftsfria motionsrådgivningen för barn och unga. Idrottsinstruktör Kati Silvast, [email protected]

Kati Silvast kommer att vara på plats i Nickby hjärta för att träffa ungdomar på måndag 23.9 kl. 9-12.  

https://www.sipoo.fi/sv/fritid-och-unga/aktiviteter-for-barn-och-ungdomar/